Αποστολή & Επιστροφές

Αποστολή προιόντων

Ποιοί είναι οι τρόποι παράδοσης των προϊόντων;

Οι τρόποι παράδοσης των προϊόντων είναι:

  • Παραλαβή από το κατάστημα
  • Αποστολή με courier Speedex. Με την ηλεκτρονική αποστολή της παραγγελία σας σε εμάς λαμβάνετε με e-mail εντός 2 εργάσιμων ημερών το ακριβές ποσό εξόδων αποστολής. Το κόστος μεταφορικών για την περιοχή της Αττικής για μικρά πακέτα βάρους έως 2 κιλών είναι 2,50 ευρώ και για όλη την επαρχία 2,80 ευρώ.

Για την μεταφορά μεγαλύτερων δεμάτων, το κόστος διαμορφώνεται βάσει βάρους και όγκου και ο τρόπος αποστολής τους γίνεται κατόπιν επικοινωνίας με τον πελάτη.

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται μέσω Speedex και το κόστος συνήθως κυμαίνεται στα 10,00 ευρώ για αποστολή μικρών πακέτων. Ανά παραγγελία υπολογίζεται το κόστος των μεταφορικών και πάλι αποστολή τους γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτης.

Θα λάβω επιβεβαίωση για την αποστολή της παραγγελίας μου;

Αμέσως μόλις φύγει η παραγγελία σας από εμάς, θα λάβετε e-mail στα στοιχεία που μας έχετε δώσει που θα σας ενημερώνει για τον αριθμό φορτωτικής με τον οποίο μπορείτε να την αναζητήσετε στο site της Speedex www.speedex.gr.

Ποιός είναι ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας μου;

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με εταιρία courier και παραλαμβάνονται σε 3 εως 5 εργάσιμες ημέρες (για παραδόσεις εντός Ελλάδος) από την ημερομηνία αποστολής των προϊόντων. Σημειώστε ότι τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες δεν υπολογίζονται ως εργάσιμες ημέρες καθώς επίσης και ότι υπάρχει περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής σας σε περίπτωση απεργιών ή άσχημων καιρικών συνθηκών.

Πολιτική Επιστροφών

Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής των προϊόντων που έχω ήδη παραλάβει;

Σε περίπτωση που το προϊόν που έχετε αγοράσει δεν εμπίπτει στην  κατηγορία των ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων και δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το προϊόν που έχετε αγοράσει θα πρέπει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και στη συνέχεια να μας αποστείλετε γραπτώς το αίτημά σας για επιστροφή των προϊόντων, είτε στο κινητό τηλέφωνο είτε στο email info@bouledeverre.com, προκειμένου να δρομολογήσουμε την επιστροφή του.

Σας ενημερώνουμε ότι στην πιο πάνω περίπτωση θα επιβαρυνθείτε το σχετικό κόστος αποστολής των επιστραφέντων προϊόντων. Η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και είναι σε αρίστη κατάσταση.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει σύμφωνα με τα παραπάνω, η εταιρία μας δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή.

Ποια είναι η πολιτική σχετικά με τα ελαττωματικά προϊόντα;

Σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικώς στο κινητό τηλέφωνο 6948054599 είτε μέσω email στο info@bouledeverre.com το αργότερο εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αντικατάστασής του χωρίς δική σας επιβάρυνση εξόδων μεταφοράς. Μετά τις 3 εργάσιμες ημέρες τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη. Η εταιρία μας. δεν είναι υπεύθυνη σε περιπτώσεις απώλειας δεμάτων ή καταστροφής προϊόντων που προκλήθηκαν με υπαιτιότητα της εταιρίας μεταφορών.

Μπορώ να αλλάξω ή να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς επιβάρυνση εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία κατάθεσης της προκαταβολής σας επικοινωνώντας είτε τηλεφωνικώς στο κινητό τηλέφωνο είτε στο email: info@bouledeverre.com και εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει ετοιμαστεί για αποστολή.

Μπορώ να κάνω συμπληρωματική παραγγελία;

Μπορεί να γίνει οποιαδήποτε συμπληρωματική παραγγελία.